Dodavatelé

Žádný dodavatel

Interaktivní tlačný / vzdělávací stůl 3v1 - modrý

1 071 Kč
Vč. DPH
57439
Počet

Interaktivní tlačný / vzdělávací stůl 3v1 - modrý

Interaktivní chodítko / vzdělávací stůl 3v1 je hračka, která vašemu batole umožní hrát různými způsoby. Multifunkční interaktivní hračka, která kombinuje:

* Walker, posunovač

* Vzdělávací tabulka

* hudební panel pro vozík / postel

Interaktivní posunovací / vzdělávací stůl 3v1 je hračka s veselými melodiemi, barevnými světly, o které se dítě bude dlouho starat. Je navržen tak, aby doprovázel vaše dítě v šťastném dospívání!

Interaktivní chodítko - doporučeno pro všechna batolata starší 9 měsíců. První kroky s našimi dětmi jsou skutečnou výzvou. Náš chodítko / posunovač pomůže vašemu batole zvládnout tuto obtížnou dovednost. Chodítko je ideální hračkou pro batolata a děti, které podnikají první kroky. Posunovač má nastavitelnou výšku rukojeti, kterou lze nastavit na příslušnou výšku dítěte.

Hudební panel pro kočárek / dětskou postýlku - V první fázi života dítěte lze přední panel sejmout a připevnit k dětské postýlce. Výrobek má mnoho barevných elektronických prvků, které udrží dítě v zájmu po dlouhou dobu. Kromě toho lze panel použít také při jízdě v autě.

Vzdělávací stůl - pro přeměnu interaktivního chodítka na vzdělávací stůl jednoduše nainstalujte nohy dodávané se sadou. Vzdělávací tabulka obsahuje mnoho elektronických prvků, které podporují smyslový, jazykový a motorický vývoj dítěte. Umožňuje vám poznávat a učit se písmena, tvary a čísla.

57439
107 ks