Dodavatelé

Žádný dodavatel

Dětské houpací lehátko - Černé

1 101 Kč
Vč. DPH
60833
Počet

Odrážedlo, baby rocker - černé

Kolébka, baby rocker je klasická výbavička pro čerstvě upečené rodiče a jejich miminka.

Odrážedlo bude dokonalé již od prvních dnů vašeho miminka. Uvede se do pohybu jemným pohupováním rukou nebo nohou. Později, když je dítě větší, se houpačka pohybuje díky přirozeným a spontánním pohybům dítěte. Houpačku lze použít jak jako lehátko, tak jako autosedačku. Jakmile se dítě naučí bezpečně sedět, lze polohovací křeslo snadno a rychle přeměnit na pohodlné sedátko.

Houpání v odrážedle dítě přirozeně stimuluje motorický vývoj a rozvíjí smysl pro rovnováhu. Kompaktní design vám umožňuje přemisťovat houpačku z místnosti do místnosti, abyste měli své dítě vždy nablízku. Designéři si dali záležet na ergonomickém tvaru odrážedla, který umožňuje udržet správnou polohu hlavy a zad. Sedátko se dokonale přizpůsobí rostoucímu batoleti a správně rozloží jeho váhu při houpání. Bezpečnostní pás chrání dítě před vypadnutím ze sedačky. Je vyrobena z kvalitního prodyšného materiálu na stabilním kovovém rámu.

Odrážedlo má malé rozměry, takže se bude skvěle hodit jak do malého bytu, tak na výlety. Odrážedlo poskytuje pohodlné a bezpečné místo, kde může dítě odpočívat a hrát si.

Základní vlastnosti:

  • Věk: od narození do 2 let
  • Váha dítěte: Odrážedlo 3,5-9kg
  • Sedačka do 13 kg
  • Materiál: Bavlna
  • Dlouhá životnost,
  • Vlastnosti: Ideální pro odpočinek a spánek
60833
106 ks