Dodavatelé

Žádný dodavatel

Levitující květináč

2 476 Kč
Vč. DPH
54914
Počet

Flyte LYFE je opravdovou lahůdkou pro milovníky gadgetů a dokonalého designu, který ve světě ocenil prestižní časopis ELLE.

LYFE se skládá z hrnce, který se pomocí magnetické levitace položí na dubový podstavec. Byl navržen takovým způsobem, že se závod otáčí o 360 stupňů 365 dní v roce. To poskytuje vynikající expozici slunečnímu světlu a umožňuje vám tak pěstovat rostliny ve vzduchu. Výzkum ukázal, že magnetické pole urychluje zrání určitých plodů a zvyšuje metabolismus rostliny. To má mimořádně příznivý účinek, protože živiny jsou přijímány listy ve vzduchu, a ne v konvenčním kořenovém systému.

Květináč LYFE navrhl ve Švédsku talentovaný tým designérů podle severské elegance a minimalismu. LYFE je systém s nulovou gravitací, který vám umožní pěstovat vaše oblíbené rostliny ve vzduchu, přičemž je mimořádně efektivním dekorativním přízvukem v jakémkoli prostoru.

Soupravy LYFE lze použít s rostlinami Tillantia (nejsou součástí dodávky). Hrnec je vybaven chytrým drenážním systémem - aby nedocházelo k přeplňování, chytře navržený drenážní systém umožňuje průtok vody do skryté vnitřní nádrže.

Realizace: květináč - silikon, podstavec - dubové dřevo. Rozměry dna 15,3 x 15,3 cm, výška 3,8 cm, hmotnost dna 1300 gramů, rozměry hrnce 8 x 10 cm, hmotnost 240 gramů. Základna je dodávána s napájecím adaptérem, vstup 100-240V - 50 / 60Hz, výstup 15V 1A.

54914
13 ks