Dodavatelé

Žádný dodavatel

Válec se základnou pro cvičení břišních svalů - růžový

818 Kč
Vč. DPH
56088
Počet

Válec se základnou pro cvičení břišních svalů - růžový

Multifunkční zařízení pro cvičení břišních a zadních svalů, které je kombinací stabilního válečku a expandéru. Vybaveno běžeckými pásy, stabilními a protiskluzovými držadly. Pro ženy i muže.

Základní výhody

· KOMFORTNÍ A ERGONOMICKÁ MADLA: Navrženo tak, abyste se během tréninku cítili pohodlně a sebevědomě. Ergonomický design válce je nakloněn, aby vám pomohl optimalizovat zapojení ramen a zad.

· BEZPEČNOST: Široká základna, kterou nelze ani převrátit, vybavená čtyřmi přísavkami, je velmi stabilní a během tréninku se nepohybuje.

· KVALITA, KTERÁ PŘEKLÁDÁ PENÍZE: Ušetřete čas a peníze za členství v tělocvičně. Naše profesionální přenosné sady se snadno instalují a používají a také zabírají málo místa, takže se vejdou i do malého bytu.

ROBUSTNÍ PRÁCE A VYSOKÁ KVALITA: Toto není vybavení, které se rozpadne několik dní po zakoupení. Díky tomu bude schopen sloužit po dlouhou dobu a nebude poškozen. Ujišťuji vás, že snadnost, s jakou se cvičí, a jeho multifunkčnost z něj učiní stálý bod v domácím tréninku.

POPIS VÝROBKU

Břišní válec je fitness zařízení, které přináší skvělé výsledky již po několika dnech používání. Struktura je stabilnější a mnohem bezpečnější než samotné kolo. Produkt používá k pohybu jednoduchou sílu.

Umožňuje vám procvičovat celou horní část těla současně.

Díky manuálnímu měření a různým metodám měření je možná odchylka 1-3 cm.

SPECIFIKACE:

Materiál: ocelová trubka

Hmotnost produktu: 5000 g

Barva: BÍLÁ a RŮŽOVÁ

Velikost: 110 * 55 cm, průměr válce 20 cm

[youtube: https: //www.youtube.com/watch? v = J-ZMqcuTToA]

56088
26 ks