Dodavatelé

Žádný dodavatel

Sloupový ventilátor Vento 79cm 40W bílý

6 453 Kč
Vč. DPH
3842_00L
Počet

Univerzální ventilátor Vento 79 cm s dálkovým ovládáním

Technická data:

- napájení: 230V / 50Hz,

- výkon motoru: 40 W,

- baterie: CR2025,

- hladina hluku: ≤64 dB,

- oscilace: horizontální 70 stupňů,

- pouzdro: ABS plast,

- hmotnost: 2,00 kg.

- 3 režimy provozu

Sloupový ventilátor Vento se vyznačuje kompaktním řešením a fantastickým minimalistickým designem. Jednoduchý, klasický design a neutrální, jasné barvy předmětu vytvářejí moderní předmět, který může být nejen sezónním doplňkem, ale trvalým prvkem vybavení. Věžový ventilátor se perfektně hodí do jakéhokoli interiéru, aniž by zabíral velkou plochu místnosti.

Pokud vás zajímá, zda představený ventilátor Vento splní vaše očekávání, zvažte několik jeho vlastností: tři provozní režimy s nastavitelnou rychlostí odvodu vzduchu nebo horizontální oscilace s možností SWING, která vám umožní zvolit ventilaci nebo ventilaci a oscilaci. Není to všechno. Sloupový ventilátor má dálkové ovládání, které vám umožňuje vybrat režim a funkce, aniž byste museli jít k zařízení. Toto řešení výrazně zvyšuje komfort používání.

Velký věžový ventilátor je vybaven časovačem, tj. Spínačem časovače, v krocích po třiceti minutách, což umožňuje běh ventilátoru až 7,5 hodiny po jeho vypnutí. Kvůli svislé struktuře objektu je v něm několik rotorů uspořádaných jeden nad druhým a rotujících kolem své vlastní osy. Tento inovativní krok zajišťuje, že vzduch v místnosti je jak řídký, tak chlazený. Když si vyberete ventilátor Vento, můžete si být jisti, že nebudete zklamáni. Tichý provoz rotorů vám umožní bez obav usnout se zapnutým zařízením a každé ráno se probudit na čerstvém vzduchu.

Programy pro sloupové ventilátory Vento 40 W:

- normální režim: stálý, silný výbuch, který přináší úlevu i během největšího tepla,

- přirozený režim: mimořádně příjemný, přirozeně osvěžující nápor větru - měnící se síla nárazu dává pocit diferencovaného větrání,

- režim spánku: jemně obklopuje vánek, aby se zabránilo nachlazení. Tento program pracuje v tichém režimu s vypnutým LED displejem.

Sada s 79 cm věžovým ventilátorem Vento obsahuje dálkové ovládání a příručku vysvětlující fungování položky v polštině. Chcete-li změnit sílu nebo program tryskání, použijte dálkové ovládání nebo ovládací panel. Všechny prvky jsou zabaleny v původní lepenkové krabici.

Rozměry balení: 17 cm x 16,5 cm x 82,5 cm.

Hmotnost s obalem: 2,8 kg.

3842_00L
18 ks