Dodavatelé

Žádný dodavatel

Krokový magnetický eliptický krok B40 - černý

4 094 Kč
Vč. DPH
56015
Počet

Krokový magnetický eliptický krok B40 - černý

Eliptický trenažér je dokonalým vybavením, které vám umožní provádět efektivní cvičení doma. Můžete cvičit, kdykoli budete mít čas a touhu, aniž byste museli plýtvat penězi a drahocennými minutami, někdy i hodinami, cestováním do posilovny. Cvičíte celé tělo na eliptickém trenažéru a vaše spalování tuků bude rovnoměrné. Je ideální pro lidi, kteří chtějí zlepšit vzhled své postavy i kondici.

Pevná a stabilní konstrukce zaručuje pohodlí a bezpečnost při cvičení. Široká, neklouzavá chodidla zajišťují, že se vaše nohy nebudou během tréninku hýbat, takže vaše pohyby budou volné a přirozené. Jeho další výhodou je snadno a intuitivně ovládaný odporový systém. Umožňuje vám postupně upravovat úroveň obtížnosti cvičení. Není třeba přestat.

Multifunkční ovladač s LCD displejem zobrazuje rychlost, dobu tréninku, spálené kalorie, vzdálenost a puls. To vám umožní sledovat váš pokrok za běhu. Senzory pro měření pulzu jsou namontovány na rukojeti. To optimalizuje trénink a zvyšuje jeho účinnost. Mělo by se však pamatovat na to, že měření prováděné pomocí senzorů ve výrobku poskytuje přibližné (přibližné) výsledky. Zařízení není lékařským výrobkem

Na displeji eliptického trenažéru je také stojan na telefon.

K dispozici ve dvou barvách - bílé a černé.

[youtube: https: //www.youtube.com/watch? v = mTBDGFjosLo]

Černý pátek

56015
8 ks