Dodavatelé

Žádný dodavatel

Keramický nůž Acura Bamboo 18cm - Banquet

158 Kč
Vč. DPH
58373
Počet

Keramický nůž Acura Bamboo 18cm

Praktický keramický nůž ACURA BAMBOO 18 cm, keramická čepel (oxid zirkoničitý) dlouhá 7,5 cm, tloušťka čepele 1,6 mm, bambusová rukojeť. Čepel keramického nože je vyrobena z keramického materiálu zvaného oxid zirkoničitý. Tato směs se vyznačuje vysokou tuhostí a pevností. Ergonomická rukojeť TPR s protiskluzovým povrchem. Nůž je velmi odolný vůči skvrnám a snadno se čistí. Čepel do ní nevpustí žádnou potravinářskou kyselinu. Vitamíny se díky keramickému ostří neztratí v jídle. Maso, zelenina nebo ovoce se nelepí na nůž. Nůž má velmi nízkou hmotnost a vyvážené těžiště, snadno se s ním manipuluje během provozu. Keramické nože jsou tvrdší než kovové nože, takže se nemusí každý den brousit na ořezávátku jako ocelové nože. Jejich křehkost je daní za vysokou tvrdost, proto se nedoporučuje sekat je například na kosti, zlomit nůž při řezání nebo zabránit pádu nože na podlahu.

Banquet - váš domácí partner

Značkové domácí spotřebiče včetně kompletní řady produktů pro přípravu jídel a nápojů, stolování, skladování potravin a potravin.

Značka BANQUET odráží mnohaleté průmyslové zkušenosti a bohatou nabídku moderního designu, který splňuje očekávání zákazníků ohledně užitkovosti a kvality. Výrobky BANQUET jsou inspirací a radostí pro každou kuchyň. Oblíbenost značky mezi zákazníky nejlépe dokazuje její prodej ve více než 20 evropských zemích i mimo ni. Záruka splnění očekávání, pokud jde o požadovanou kvalitu a atraktivní ceny.

Klíčové vlastnosti produktu:

Perfektní pro každodenní použití,

Snadné čištění

Leží bezpečně v ruce,

· Neudržuje pachy potravin

Maso, zelenina a ovoce se nelepí na nůž,

Nůž je lehký, což zajišťuje pohodlné používání,

Technické specifikace:

Materiál: čepel z keramiky / bambusu

·Bílá barva

Délka nože: 18 cm,

Délka čepele: 7,8 cm,

Tloušťka čepele: 1,6 mm

Myčka: ne

58373
10 ks