Dodavatelé

Žádný dodavatel

JEDNORÁZOVÉ DŘEVĚNÉ DESKY 18X18CM 100 KS

951 Kč
Vč. DPH
54851
Počet
Poslední kusy skladem

JEDNORÁZOVÉ DŘEVĚNÉ DESKY 18X18CM 100 KS

Nikdy jsme nebyli blázniví ekologové. Ano, oddělili jsme odpadky, nevzali jsme je do lesa. Naše zvířata se nám líbila a nikdy jsme jim neubližovali. Mysleli jsme si, že to stačí. Pouze pohled na hromady odpadků, které leží v oceánech, obrátil naši mysl vzhůru nohama. Pochopili jsme, že to byl náš nesmysl. Díky našim každodenním volbám a zvykům přistávají stovky tun plastů v řekách a oceánech. Někdo kdysi řekl, že velká změna ve světě začíná malou změnou ve vás samotných. Chceme jít touto cestou. Začneme používat opakovaně použitelné výrobky a tam, kde je nemůžeme použít, se snažíme vyhnout plastům. Již několik měsíců se snažíme do naší nabídky přinést dřevěné nádobí a příbory nebo papírové brčka. Povedlo se. Souběžně představujeme grilovací rošty vyrobené z masivní oceli nebo teflonu, které lze opakovaně používat. Chceme, aby to byla naše malá, velká změna. Dobré pro grilování.

· Naše příbory jsou vyrobeny výhradně z vysoce kvalitního březového dřeva - při jejich výrobě se nepoužívají žádné chemikálie ani tužidla. To, co dostanete, je prostě kus dřeva, správně tvarovaný a zdobený.

· Jsou zcela přirozené a kompostovatelné a jejich proces rozkladu trvá přibližně 90 dní - co to znamená? Po použití jej můžete hodit do kompostéru, a i když ho někde v trávě ztratíte, po třech měsících to příroda pravděpodobně zvládne.

· Bříza je poměrně rychle rostoucí strom a především velmi zdravý a přátelský k člověku - každý už pravděpodobně slyšel o pozitivech, která vyplývají z toho, že jsou tyto stromy v těsné blízkosti, a někteří pravděpodobně měli příležitost vyzkoušet břízovou šťávu zvanou osko .

· Nemění chuť jídla - je to také kvůli vlastnostem břízy. Toto dřevo má velmi málo taninů a téměř žádné pryskyřice. Z tohoto důvodu není příliš vhodný pro stavbu, ale je ideální pro naše nádobí a příbory.

· Naše výrobky jsou velmi pevné - mnohem silnější než podobné plastové výrobky a zároveň jsou určeny pro teplé a studené pokrmy.

· Naše příbory, talíře a slámy jsou určeny pro venkovní akce, grilování a pikniky. Ale opravdu fungují všude. Pokud si berete jídlo, objednejte si drink nebo pivo, hranolky na pláži, vafle nebo palačinku na večírku - všimněte si, kolik odpadků přistává v nejbližším koši. Zeptejte se alespoň, jestli to nemůžete získat papírovou slámkou nebo na dřevěném podnosu. Ať jsou to vaše malé změny.

54851
1 ks