Dodavatelé

Žádný dodavatel

Parní napařovač oděvů KONKA - modrý

819 Kč
Vč. DPH
62946
Počet

Ruční napařovač oděvů KONKA KSC-G168(WE)

Ruční napařovač oděvů je rychlý způsob, jak snadno odstranit záhyby z oblečení. Umožňuje žehlení a osvěžení tkanin. Skvěle doplní tradiční žehličku. Zařízení osvěží a odstraní nepříjemné pachy z oblečení, je bezpečné pro všechny tkaniny.

Horká pára udrží vaše oblečení svěží a zabije až 99,99 % bakterií. Jeho lehký a kompaktní design umožňuje použití kdykoli a kdekoli s trochou páry.

Tento výrobek je velmi ekologický výrobek pro čištění a žehlení v každé domácnosti. Nepřetržité vypouštění vysokoteplotní a vysokotlaké páry lze využít k žehlení, sterilizaci, čištění atd. Lze jej použít jak doma, v hotelu, tak na cestách.

Funkce:

  1. Vysokoteplotní a vysokotlaká pára po připojení probíhá po dobu dvou minut.
  2. Díky silné vysokoteplotní páře snadno vyžehlíte oblečení, závěsy, prostěradla, prostěradla.
  3. Pomocí vysoké teploty a silné páry dokážou rychle zabít mnoho škodlivých bakterií a udržet domácnost čistou a zachovat tak sterilní prostředí.
  4.  Vysoká teplota a silná pára mohou snadno rozpustit a odstranit olejové skvrny, nečistoty a skvrny od plísní na povrchu.
  5. Oddělení vodní nádrže: snadné rozebrání a přidání vody, jedná se o zmenšenou verzi vertikálního závěsného parního stroje velmi oblíbeného na trhu.

Specifikace:

  • Výkon páry: 20 g/min
  • Kapacita nádržky na vodu: 140 ml
  • Doba zahřívání: rychlé zahřátí 25 sekund
  • EU zástrčka: 220V / 1200W.
  • Hmotnost: 880 g
  • Velikost: 145 * 114 * 270 mm
62946
16 ks