Dodavatelé

Žádný dodavatel

Pracovní bezpečnostní obuv "42" - černá

1 253 Kč
Vč. DPH
54871
Počet

Pracovní bezpečnostní obuv "42" - černá

 

Ultralehká, velmi odolná pracovní obuv.

Bezpečná pracovní obuv je především pevná, dobře chrání nohu před zraněním a poskytuje stabilní a pevnou podporu. Nevýhodou takové obuvi je nejčastěji její váha a skutečnost, že je nepropustná pro vzduch a noha v nich se prostě strašně potí. Práce v takové obuvi v letních vedrech je jistě bezpečná, ale extrémně nepohodlná a nepříjemná. Řešením, které kombinuje bezpečnost a pohodlí, je naše ultralehká, pohodlná a zároveň velmi bezpečná pracovní obuv.

Pokud strávíte mnoho hodin v práci, pravděpodobně víte, jak důležitá je dobře vybraná obuv. Pokud se jedná o práci na staveništi, v teplých nebo zatuchlých místnostech, jistě oceníte pohodlí vzdušných a velmi lehkých bot, které neztrácejí nic ze své základní funkce, kterou je zajištění bezpečnosti vašich nohou. Chrání je před nárazem, rozdrcením, proražením ostrého nehtu nebo pádem způsobeným uklouznutím. Jak můžete vidět v přiloženém videu - jsou téměř nezničitelné.

Nejdůležitější výhody těchto bot jsou:

  • Velmi vysokou úroveň zabezpečení, kterou poskytují. Jak vidíte výše, chrání před nárazem, rozdrcením, proražením ostrého nehtu nebo pádem způsobeným uklouznutím.
  • Prodyšná struktura vláken a síťoviny. Poskytují maximální ventilaci, odvádějí vlhkost, zabraňují pocení nohou a nepříjemným pachům.
  • Zesílený ocelový povlak ve výšce prstů. Chrání před rozdrcením těžkými předměty padajícími na prsty nebo převrácením pomocí kola automobilu atd.
  • Podešev, kterou nelze prorazit nebo prorazit na hřebík, sklo nebo ostré kameny. Zabraňuje sklouznutí a jeho neuvěřitelná flexibilita umožňuje rovnoměrné a vyvážené rozložení tělesné hmotnosti po celém povrchu nohy. To mnohokrát zvyšuje pohodlí při nošení a snižuje únavu nohou.
  • Hmotnost. Jsou velmi lehké. Ocení ho každý, kdo má na chvíli těžké a nepohodlné pracovní boty. Naše váží o něco více než žabky pro bazén. Ale jsou mnohem pohodlnější než oni.
  • Krajky. Flexibilní a bez vazby. Patent, který skvěle fungoval v trekových botách. Pohodlí a rychlost při nastavování. Při nasazování není nutné rukavice sundávat. Jako maličkost a někdy se to hodí.

[youtube: https: //www.youtube.com/watch? v = yf9O-p2QxAE]

54871
45 ks
Velikost: