Dodavatelé

Žádný dodavatel

Multifunkční cvičební čáry TPE (11ks / sada)

225 Kč
Vč. DPH
56011
Počet

Multifunkční cvičební čáry TPE (11ks / sada)

Sada přenosných cvičebních pásů 11 ks s pěnovými úchyty a popruhy na kotník nabízí 5 úrovní obtížnosti. Použijte pro více než 50 cvičení celého těla.

Přenosná sada tréninkových pásů pro více než 50 cvičení:

Tuto sadu 11 tréninkových pásem můžete použít pro více než 50 různých fitness cvičení. Sada je vhodná pro muže i ženy. Díky tomu, že lze sadu uložit do tašky s držadly, můžete si ji vzít kamkoli s sebou.

Systém celotělového tréninku:

Sada 11 tréninkových pásů obsahuje kotníkové pásky, rukojeti a kotvu pro dveře. To vám umožní efektivněji cvičit různé svaly, včetně bicepsů a tricepsů, zad, ramen, hrudníku, nohou a břicha. Cvičební pásky jsou perfektní náhradou za klasické fitness vybavení a silový trénink.

Různé úrovně obtížnosti podle barvy:

Každá fitness guma, označená vlastní barvou, nabízí jinou úroveň obtížnosti tréninku. Díky tomu můžete postupně vylepšovat svůj fitness program, kombinovat cvičení a protahovat různé svaly.

Žlutá guma - ultralehká (3-4 kg)

Zelená guma - lehká (4-5 kg)

Červená guma - střední (5,5-6,5 kg)

Modrá guma - těžká (7-8 kg)

Černá guma - velmi těžká (10 kg)

Vysoce kvalitní materiály:

Pružné gumy jsou vyrobeny z přírodního latexu, který je šetrný k životnímu prostředí a nabízí silnou odolnost a dokonalou pružnost. Ocelová kovová spona dodává sílu a rukojeti jsou pohodlné a neklouzavé.

Sada fitness gumy obsahuje:

5x guma

2x rukojeť

2x prsten pro nohy

1x spona na dveře

1x cestovní taška

56011
20 ks