Dodavatelé

Žádný dodavatel

Silikonová forma na dorty 27x3,5 cm - Banquet

188 Kč
Vč. DPH
58553
Počet

Silikonová forma na dorty 27x3,5 cm

Koláčová silikonová forma 27 cm červená CULINARIA, výška 3,5 cm. Forma je tepelně odolná (do 240 ° C), lze ji použít v mikrovlnné troubě a elektrické troubě, neváže chuť a vůni jídla, snadno se udržuje (lze mýt v myčce), snadno se skladuje. Silikon je velmi oblíbený materiál, který se díky svým jedinečným vlastnostem používá také v kuchyni. Používá se k výrobě různých druhů forem na pečení, válečků a válečků, kartáčů na mazání, různých druhů nádobí a mnoha dalších výrobků.

Banquet - váš domácí partner

Značkové domácí spotřebiče včetně kompletní řady produktů pro přípravu jídel a nápojů, stolování, skladování potravin a potravin.

Značka BANQUET odráží mnohaleté průmyslové zkušenosti a bohatou nabídku moderního designu, který splňuje očekávání zákazníků ohledně užitkovosti a kvality. Výrobky BANQUET jsou inspirací a radostí pro každou kuchyň. Popularitu této značky mezi zákazníky nejlépe dokládá její prodej ve více než 20 evropských zemích i mimo ni. Záruka splnění očekávání, pokud jde o požadovanou kvalitu a atraktivní ceny.

Trouba: Ano

Myčka na nádobí: Ano

Mikrovlnná trouba: Ano

červená barva

Materiál: silikon

58553
5 ks