Dodavatelé

Žádný dodavatel

Tlakový hrnec ADAGIO 6L - Banquet

1 484 Kč
Vč. DPH
58363
Počet

Tlakový hrnec ADAGIO 6L

Tlakový hrnec je těsný hrnec, ve kterém se zvyšuje tlak při vaření jídla. To zvyšuje teplotu varu vody a urychluje proces vaření. Dno pánve rychle absorbuje nejmenší množství energie, které je rovnoměrně rozloženo po celé spodní ploše a tam je uloženo. Tlakový hrnec uchovává všechny vitamíny a minerály. Hrnec je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli.

6 l nerezový tlakový hrnec ADAGIO s bajonetovým uzávěrem, dno 5 mm, stěna 1 mm, nerezová ocel 18/8. Víko obsahuje pracovní otvor, bezpečnostní zařízení proti otevření hrnce pod tlakem a silikonové těsnění, pracovní tlak 0,6 nebo 0,9 bar. Hrnec je vyroben z odolného a odolného materiálu, má silné kompozitní dno a je vhodný pro všechny typy varných desek, včetně indukčních.

Banquet - váš domácí partner

Značkové domácí spotřebiče včetně kompletní řady produktů pro přípravu jídel a nápojů, stolování, skladování potravin a potravin.

Značka BANQUET odráží mnohaleté průmyslové zkušenosti a bohatou nabídku moderního designu, který splňuje očekávání zákazníků ohledně užitkovosti a kvality. Výrobky BANQUET jsou inspirací a radostí pro každou kuchyň. Popularitu této značky mezi zákazníky nejlépe dokládá její prodej ve více než 20 evropských zemích i mimo ni. Záruka splnění očekávání, pokud jde o požadovanou kvalitu a atraktivní ceny.

Technické parametry:

Vícevrstvé dno

Speciální ventil

Pro všechny sporáky, včetně indukčních

Vyrobeno z nerezové oceli

Utěsněno odolným silikonem

Tloušťka dna: 5 mm

Tloušťka stěny: 1 mm

Objem: 6 l

Skleněná keramika: Ano

Plyn: Ano

Myčka na nádobí: Ne.

Mikrovlnná trouba: Ne.

Materiál: nerezová ocel

Materiál krytu: Nerezová ocel / plast

Materiál rukojeti: plast

Indukce: Ano

Elektřina: Ano

58363
19 ks